LETÖLTHETŐ FELADATOK


Vizsgázóink figyelmébe:

 

ÁLTALÁNOS KÖZÉPFOKON már letölthető az Íráskészség 2 feladatból (internetes fórum bejegyzés) egy valós vizsgázói megoldás. A megoldásokban a hibákat változatlanul hagytuk, és jelöltük, hogy a vizsgázó a teljesítményével hozzávetőlegesen hány százalékot ért el. Célunk az, hogy egy viszonylag magas, 60% feletti tényleges vizsgázói teljesítmény alapján (tehát nem nyelvtanár által készített) a nyelvtanulók számára önállóan vagy tanár segítségével megítélhető legyen, hogy a bemutatott vizsgázói megoldáshoz képest jobbat vagy gyengébbet tudnak-e írni. Ezzel felmérhetik saját pillanatnyi felkészültségüket. A vizsgázói megoldás az "írásbeli megoldó kulcs" utolsó oldalán található. 

 

A Nyelvvizsgaközpont honlapjáról INGYENES FELADATSOROKAT (hallott szövegértést mérő feladatok és egy-egy komplett írásbeli gyakorlósor megoldásokkal) tölthetsz le. Az általános és szaknyelvi nyelvvizsgákhoz a szóbeli témalista menüpont alatt megtalálhatók a szóbeli vizsgán előforduló témakörök, és egy további teljes szóbeli beszélgetés feladatsor is


A hanganyag meghallgatásához mp3 formátumot támogató lejátszó program szükséges.

(A Windows Media Player és a lejátszó programok többsége rendelkezik ezzel a tulajdonsággal.)

FIGYELEM! Az összes feladatsor, beleértve a hanganyagot is, a BME Nyelvvizsgaközpont szellemi tulajdona. Bárminemű felhasználása, sokszorosítása csak a BME Nyelvvizsgaközpont hozzájárulásával lehetséges!


Kérjük kattintson az alábbi szűkítő lehetőségekre:

Válasszon egy NYELVET az alábbiak közül:

Angol Általános

Angol Gazdasági

Angol Műszaki

Német Általános

Német Gazdasági

Francia Általános

Francia Gazdasági

Olasz Általános

Spanyol Általános

Orosz Általános

Holland Általános

VIZSGAHELYET KERESEL?

NÉZD MEG A TÉRKÉPEN HOL VAN HOZZÁD
A LEGKÖZELEBBI VIZSGAHELY!
BME NYELVVIZSGAHELY

Miért fontos a nyelvvizsga?

Miért a BME nyelvvizsga?

Milyen a BME nyelvvizsga?